Trailer från Lone Ranger regisserad av Gore Verbinski med Johnny Depp och Armie Hammer

Den första officiella trailern från The Lone Ranger, den kommande action filmen regisserad av Gore Verbinski och Johnny Depp och Armie Hammer, har släppts:

Lone Ranger Film – På bio: Juli 3, 2013


THE LONE RANGER
Handling:
”Från producenten Jerry Bruckheimer och regissören Gore Verbinski, det filmskapande teamet bakom storsäljande ”Pirates of the Caribbean”-serien, kommer nu Disney / Jerry Bruckheimer Films ’”The Lone Ranger” ett spännande äventyr med action och humor, där den berömda maskerade hjälten väcks till liv med nya ögon. Native American krigaren Tonto (Johnny Depp) berättar otaliga berättelser som förändrade John Reid (Armie Hammer), en man av lagen, till en legend av rättvisa. Den kommer ta publiken på ett skenande tåg av episka överraskningar och humoristisk friktion när två osannolika hjältar måste lära sig att samarbeta och bekämpa girighet och korruption.
Native American krigaren Tonto (Johnny Depp) och människan av lagen John Reid (Armie Hammer) är motsatser som förs samman av ödet och måste gå samman för att slåss mot girighet och korruption.”

Gore Verbinsky’s The Lone Ranger är verkligen modern! Den här måste jag se!
:)