Total Recall synopsis

Total Recall filmEn första officiell synopsis av handlingen frÄn Total Recall, den kommande science-fiction filmen med Colin Farrell, har slÀppts:

Handlingen frÄn Total Recall:
”Total Recall Ă€r en action thriller om verkligheten och minnet, inspirerad av den kĂ€nda korta storyn ‘We Can Remember It For You Wholesale’ av Philip K. Dick. VĂ€lkommen till Rekall, företaget som kan förvandla dina drömmar till riktiga minnen. För en fabriksarbetare vid namn Douglas Quaid (Colin Farrell), Ă€ven om han har en vacker fru (Kate Beckinsale) som han Ă€lskar, verkar den hĂ€r utflykten för hjĂ€rnan en perfekt semester för hans frustrerande liv – riktiga minnen som ett liv som super spion vore precis vad han behöver. Men nĂ€r nĂ„gonting blir fel i proceduren blir Quaid en jagad man. Han mĂ€rker att han blir jagad av poliser – kontrollerad av Chancellor Cohaagen (Bryan Cranston), den fria vĂ€rldens ledare – och Quaid slĂ„r sig samman med en rebellisk kĂ€mpe (Jessica Biel) för att hitta den undre vĂ€rldens motstĂ„ndsledare (Bill Nighy) för att stoppa Cohaagen. GrĂ€nsen mellan fantasi och verklighet blir oskarp och hans vĂ€rlds öde ligger i balansen nĂ€r Quaid upptĂ€cker hans sanna identitet, hans sanna kĂ€rlek och hans sanna öde.”

Jag hörde att Mars, dÀr den tidigare versionen av Arnold Schwarzenegger har utspelats, inte kommer att vara med i denna nya Total Recall film. SÄ kommer vi att fÄ se kvinnan med tre bröst igen?
:)