The Tomb Film

The Tomb MovieActionfilm stjÀrnorna Sylvester Stallone och Arnold Schwarzenegger teamar ihop för att spela in The Tomb, den kommande sci-fi actionthrillern regisserad av vÄr egna Mikael HÄfström och baserat pÄ ett manus av Miles Chapman och Jason Keller. BerÀttelsen kretsar kring en man som försöker fly frÄn högsÀkerhetsfÀngelset som han hjÀlpte till att designa. Filmen ska slÀppas nÄgon gÄng under 2013.

The Tomb Trailer

Entertainment Tonight besökte bakom kulisserna och tack vara dem sÄ kan vi nu se nÄgra scener frÄn inspelningen av The Tomb:


The Tomb –
Handling:
”Ray Breslin (Sylvester Stallone) Ă€r en byggnadsingenjör som felaktigt döms för ett brott. Breslin konstruerade en rad högteknologiska byggnader och var en av de mest eftertraktade byggnadsingenjörerna. Efter att Breslin döms pĂ„ felaktiga grunder, skickas han för att avtjĂ€na sitt straff i ett fĂ€ngelse med högsta sĂ€kerheten, ett fĂ€ngelse byggt efter hans egna design. Under sin tid i fĂ€ngelse, har Breslin analyserat alla högsĂ€kerhetsfĂ€ngelser och har övat upp en fördelaktig överlevnadstaktik, men nu stĂ„r han inför sin största utmaning att försöka bryta sig ur ett high-tech fĂ€ngelse som han sjĂ€lv utformade för att vara rymningssĂ€kert.
Det finns ocksĂ„ den hĂ€nsynslösa fĂ€ngelsedirektören Hobbs (Jim Caviezel) som han mĂ„ste ta hĂ€nsyn till. Lyckligtvis finns Church (Arnold Schwarzenegger), en annan intagen, hĂ€r för att hjĂ€lpa Breslin med hans rymning.”

Sylvester Stallone och Arnold Schwarzenegger hÄller kanske pÄ att fÄ nÄgra rynkor hÀr och dÀr men de Àr fortfarande i gÄng och levererar: The Tomb lÀr bjuda pÄ grym underhÄllning, jag ser verkligen fram emot den hÀr filmen!

Mer info om The Tomb kommer lÀggas upp pÄ sidan inom kort.
:)