The Tall Man Soundtrack

Här är The Tall Man soundtracket, skräck filmen skriven och regisserad av Pascal Laugier med Jessica Biel:

The Tall Man Original Motion Picture Soundtrack
Musik av Todd Bryanton, Joel Douek och Christopher Young

1. Opening
2. Julia Chases the Tall Man
3. The Tall Man Reveals
4. The Dog Attack
5. The Truck
6. In the Forest
7. Looking for David
8. Flashbacks
9. We Got Too Comfortable
10. There Is No Tall Man
11. Miss Johnson
12. Running Away
13. A New Life
14. Playing the Castle
15. End Credits
16. Hmm Lose’n Everythang
17. Tall Man Lullaby
18. Dead?
19. Where Are They Now?
20. The Invisible Children
21. Silent Blessing
22. Tall Man
The Tall Man Sång - The Tall Man Musik - The Tall Man Soundtrack - The Tall Man Score

The Tall Man soundtracket finns nu på itunes.