Sylvester Stallone och Arnold Schwarzenegger i The Tomb

En första bild av Sylvester Stallone och Arnold Schwarzenegger i The Tomb, den kommande science-fiction action thrillern:

The Tomb Film Trailer

(Klicka för förstoring.)

Handling:
”Ray Breslin (Sylvester Stallone) Ă€r en byggnadsingenjör som felaktigt döms för ett brott. Breslin konstruerade en rad högteknologiska byggnader och var en byggnadsingenjör av högsta rang. Efter att Breslin felaktigt dömdes, skickades han för att avtjĂ€na sitt straff i ett högsĂ€kerhets fĂ€ngelse, ett fĂ€ngelse som han sjĂ€lv har designat. Under sin tid i fĂ€ngelset, har Breslin analyserat alla högsĂ€kerhetsfĂ€ngelser och fĂ„tt en överlevnadsfördel, men stĂ„r nu inför sin största utmaning i att försöka bryta sig ur ett high-tech fĂ€ngelse som han sjĂ€lv utformat för att vara rymningssĂ€kert.
Det Ă€r inte bara att rymma ut ur det rymningssĂ€kra fĂ€ngelset, han mĂ„ste ocksĂ„ slĂ„ss mot den hĂ€nsynslösa fĂ€ngelsedirektören Hobbs (Jim Caviezel) och hans korrupta vakt (Jones). Breslin bistĂ„s i sitt flyktförsök av sin medfĂ„nge Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger). Rottmayer Ă€r en klok, sjĂ€lfull och komplex fĂ„nge som slĂ„ss med andra fĂ„ngar för att hĂ„lla sin mĂ€nsklighet intakt. Breslin, och Rottmayer kommer att fĂ„ sĂ€llskap av en tredje fĂ„nge som Ă€r expert pĂ„ datorer (50 Cent).”

Filmen regisseras av vÄr egna Mikael HÄfström (Som höll i The Rite).
:)