Smurfs 3 Film

Smurfs 3 FilmThe Smurfs 2, den första uppföljaren till The Smurfs, kommer inte att slÀppas för Àn pÄ sommaren 2013. Men Sony Pictures Animation planerar redan en uppföljare. Undrar varför de Àr sÄ ivriga? Tja, den första filmen tjÀnade sammanlagt 563 miljoner dollar över hela vÀrlden med en inspelnings budget pÄ 110 miljoner: Ja, man kan pÄstÄ att filmen gick med vinst! SÄ de Àr riktigt sugna pÄ att göra en 3:a.

Smurfs 3 Trailer

Manusförfattarna Karey Kirkpatrick och Chris Poche har anstÀllts för att skriva ett nytt djÀrvt Àventyr för de smÄ blÄ rackarna. Handlingen i Smurfs 3 har inte avslöjats Ànnu. Den nya uppföljaren, liksom de tidigare filmerna, kommer att blanda live-action och CG animation.

Eftersom Smurfs 2 kommer pÄ bio under sommaren 2013, gissar jag att Smurfs 3 kommer att slÀppas antingen i andra halvan av 2014 eller mer sannolikt nÄgon gÄng under 2015.

HÀr Àr trailern frÄn den första Smurfs filmen:


THE SMURFS

Har du nÄgra tankar kring handlingen i Smurfs 3? IssÄfall dela med dig nedan. Om du har tur kanske nÄgon frÄn Sony tittar förbi och tar med dig idé.

Mer info kommer postas sÄ fort den dyker upp!
:)