Safe TV-reklam

Safe filmLionsgate delar denna TV-reklam frÄn Safe, den kommande actionfyllda thrillern med Jason Statham:

Safe trailer

Handling:
”En andra gradens slagskĂ€mpe frĂ„n martial arts, Luke Wright (Jason Statham) lever ett medelmĂ„ttigt liv med rutinmĂ€ssiga slagsmĂ„l…fram till den dagen som han Ă„ker pĂ„ ett riggat slagsmĂ„l. Den ryska maffian, som vill göra ett exempel av honom, mördar hans familj och bannlyser honom frĂ„n hans liv för alltid, vilket lĂ€mnar Luke att vandra pĂ„ gatorna i New York, jagad av skuld, och alltid medveten om att han kommer alltid att bli iaktagen och alla som han utvecklar en relation med kommer att dödas.
Men nĂ€r han blir vittne till en skrĂ€ckslagen 12-Ă„rig kinesisk flicka, Mei, som blir förföljd av samma gansgerts som dödade hans fru, blir Luke impulsivt aktiv…och hamnar rĂ€tt i ett dödligt hög-oddsar krig. Mei, vilket han upptĂ€cker, Ă€r ingen vanlig flicka, utan ett förĂ€ldralöst mattegeni som tvingas jobba för Triaden som ”rĂ€knare”. Han upptĂ€cker att hon kan komma ihĂ„g ett obetalbart antal numeriska koder som Triaden, den ryska maffian och en korrupt del av NYPD skulle döda för.
NĂ€r han inser att han Ă€r den enda personen som Mei kan lita pĂ„, drar Luke fram pĂ„ gatorna genom stadens brutala undre vĂ€rld för att rĂ€dda en oskyldig flickas liv…och kanske till och med sitt eget.”

Undrar du över musiken i den hĂ€r trailern frĂ„n Safe? Det Ă€r en remix frĂ„n lĂ„ten ”The Outsiderï»ż” framförd av A Perfect Circle.

Filmen Safe kommer att nÄ biograferna den 27 april 2012.
:)