Rush Hour 4 Film – Nyhet

Rush Hour 4 FilmProducenten Arthur Sarkissian slÀppte en update angÄende Rush hour 4 till Crave Online:

Rush Hour 4 Movie Trailer

”Jag försöker göra det ungefĂ€r som jag gjorde med Rush Hour 1. Mer jordnĂ€ra. Mer rĂ„tt och avskalat. Vi kommer att introducera tvĂ„ nya karaktĂ€rer och göra det verkligt som i första filmen. Jag var personligen inte nöjd med den tredje. Jag trodde 1 och 2 var mycket bra. Jag tror att 3an var lite för mycket. Det Ă€r inte en frĂ„ga om att bara placera dem i en ny stad utan att göra nĂ„got nytt.
[…]
Fast and Furious 5 behöll karaktĂ€rerna. De tog dem och placerade dem i en helt annan vĂ€rld. De placerade dem i en kupp film och det fungerade … Kanske Ă€r Chris gift nu. Kanske Jackie Ă€r gift med Octavia Spencer. Jag vet inte. Kanske gift med Chris kusin. De bor i Shanghai. Chris Ă„ker ditt för att besöka dem … Jag vill ha nĂ„got energiskt
!”

Producent Arthur Sarkissian

Jackie Chan och Chris Tucker har uttryckt sitt intresse för en 4e film sÄ chansen Àr stor att filmen kommer att börja spelas in snart!
:)