Rio 2 Film

Rio 2 Film - efterföljaren till RioDen första Rio filmen spelade in mer Ă€n $ 484.000.000, sĂ„ man kan förstĂ„ att företaget bakom filmen nu satsar pĂ„ en uppföljare. Det finns inget officiellt uttalande Ă€nnu, men Sergio Mendes, som skrev lĂ„ten ”Real i Rio” för den första filmen, sa att en uppföljare Ă€r ganska trolig:

Rio 2 trailer

”Jag tror att planen Ă€r att filmen ska komma tre eller fyra mĂ„nader innan VM. VM 2014 Ă€ger rum i Brasilien, dĂ€r filmen utspelade sig. Fox har talat om det och det ser ut som det kommer att hĂ€nda. Vi kommer att ha ett möte tror jag nĂ€sta vecka och Carlos Saldanha kommer till stan för att berĂ€tta mer, och det ser ut det kommer att ske.”

Sergio Mendes

Vad jag har hört sÄ har Jesse Eisenberg redan signat för att lÄna ut sin röst till Blu om projektet blir verklighet.

Jag undrar vad Rio 2 kommer att handla om? Kommer Blu och Jewel fÄ barn i uppföljaren? Kommer fotboll att vara ett centralt tema?

Jag kommer lÀgga upp mer info sÄ fort jag vet mer.
:)