Ridley Scott jobbar med manuset till Prometheus 2 om vi ska tro Noomi Rapace

Noomi Rapace gör för tillfĂ€llet reklam för drama thrillern Dead Man Down och bjöd pĂ„ lite inside information om Prometheus 2, den efterlĂ€ngtade uppföljaren till Ridley Scott’s Prometheus dĂ€r Noomi hade en avgörande roll:

Prometheus 2 film Trailer

”De jobbar nu med manuset till 2an. Jag trĂ€ffade Ridley Scott i London för nĂ„gra veckor sedan. Jag skulle verkligen vilja jobba med honom igen och jag vet att han vill spela in en uppföljare. Men vi mĂ„ste hitta rĂ€tt story. Jag hoppas verkligen att allt sammanstrĂ„lar till det bĂ€sta.”

Noomi Rapace

Jag hoppas verkligen att filmen börjar spelas in snart. Jag var inte riktigt nöjd med slutet pÄ Prometheus, Jag vill veta mer! Mindre mysterier och mer handling i nÀsta tack!
:)