Pinocchio Film

Guillermo del Toro och Mark Gustafson kommer att regissera Pinocchio, en stop-motion animerad film baserad pĂ„ Carlo Collodi’s klassiska berĂ€ttelse. Matthew Robbins har tag om manuset. Inspelningen borde starta under 2013 och en release 2014.

Pinocchio trailer

Kolla in de hÀr ritningarna för filmen:

(Klicka pÄ en bild för att förstora.)

Handling:
”trĂ€ marionett dockan Pinocchio ger sig ut pĂ„ en rad extraordinĂ€ra och spĂ€nnande Ă€ventyr, som visar sig vara sĂ„ oförstörbar som hans kĂ€rlek till sin far.”

NÄgra ord frÄn regissören Guillermo del Toro om Pinocchio:

”Det mĂ„ste finnas mörker i en saga eller en barn berĂ€ttelse, nĂ„got som bröderna Grimm, Hans Christian Anderson och Walt Disney förstod. Vi tenderar att kalla att nĂ„got Ă€r Disney-fierat, men mĂ„nga mĂ€nniskor glömmer hur kraftfullt störande de bĂ€sta animerade Disney filmerna Ă€r, dĂ€r barn förvandlas till Ă„snor i Pinocchio tex.. Vad vi försöker göra Ă€r att presentera en Pinocchio som Ă€r mer trogen den ursprungliga författaren, det som Colodi Carlo skrev. Det Ă€r mer surrealistiska och nĂ„got mörkare Ă€n vad vi har sett tidigare.”

Regissören Guillermo del Toro

En mörkare klassisk barn saga? En animerad film regisserad av Guillermo del Toro? Och allt i 3D? Det lÄter som en vinnare!Jag hoppas Del Toro börjar spela in sÄ fort som möjligt!

Mer info om Pinocchio sÄ fort som vi fÄr mer info.
:)
1