Only God Forgives Ryan Gosling

Ryan Gosling verkar inte vara sÄ lycklig pÄ den första officiella bilder frÄn Only God Forgives, den kommande dramathrillern med Ryan Gosling:

Only God Forgives trailer

(Klicka pÄ bilden för att förstora.)

Handling:
”Bangkok. För tio Ă„r sedan dödade Julian en polis och flydde. Nu driver han en Thai boxningsklubb som tĂ€ckmantel för en drogrörelse. Respekterad av den undre vĂ€rlden, men djupt inombords kĂ€nner han sig tom.
NĂ€r Julians bror mördar en prostituerad kallar polisen in den tillbakadragna polisen Chang – HĂ€mndens Ă€ngel. Chang tillĂ„ter fadern att döda hans dotters mördare, tar sedan tillbaka ordern genom att kapa mannens högra hand.
Julians mor Jenna – ledare i en mĂ€ktig kriminell organisation – anlĂ€nder till Bangkok för att plocka upp hennes sons kropp. Hon skickar ut Julian för att hitta hans mördare och stĂ€ller till med ett helvete.
Med ökande besatthet av HĂ€mndens Ă€ngel, utmanar Julian honom i en boxningsmatch, dĂ€r han hoppas att han ska finna andlig sinnesro… men Chang triumferar. En rasande Jenna planerar för hĂ€mnd och scenen Ă€r uppsatt för en blodig resa genom svek och hĂ€mnd mot en slutlig konfrontation och möjligheten till gottgörelse.”

Filmen Àr skriven och regisserad av Nicolas Winding Refn.
:)
1