Noah Film

Noah FilmRegissören Darren Aronofsky (som gav oss The Wrestler och Black Swan) arbetar pÄ Noah, en kommande drama film inspirerad av den episka bibliska historien om den Älderdomliga patriarken och arken han byggde för att rÀdda sin familj och alla djur frÄn den mytomspunna floden. SkÄdespelaren Russell Crowe fick huvudrollen som Noah och skÄdespelerskan Jennifer Connelly spelar Noahs hustru, Naameh.

Noah Trailer

NÄgra korta ord frÄn regissören Darren Aronofsky om varför han kÀnde sig manad att ta sig an projektet:

”Det Ă€r slutet pĂ„ vĂ„r vĂ€rld och det Ă€r det nĂ€st mest kĂ€nda fartyget efter Titanic. Jag tycker det Ă€r vĂ€ldigt lĂ€gligt eftersom det handlar om miljön och apokalypsen, som Ă€r det största temat för mig just nu med tanke pĂ„ vad som hĂ€nder pĂ„ den hĂ€r planeten. SĂ„ jag tror att det Ă€r nĂ„got med dessa teman som kopplar ihop oss och för oss nĂ€rmare varandra. Noah var den första miljöaktivisten. Han Ă€r en riktigt intressant karaktĂ€r.
[…]
Sedan jag var liten har jag inspirerats av berĂ€ttelsen om Noah och hans familjÂŽs resa. Fantasin av otaliga generationer har utlöst denna episka berĂ€ttelse om tro. Det Ă€r min förhoppning att jag kan visa pĂ„ Noahs passion och uthĂ„llighet pĂ„ den vita duken”

Regissör Darren Aronofsky

Innan han pÄbörjade arbetet med den hÀr filmen jobbade han med en grafisk bok för att lÀttare kunna sÀlja in idén till studios:


Noah – En grafisk bok av Darren Aronofsky och Nico Henrichon

Paramount och New Regency stÄr nu bakom projektet med en hissnande budget pÄ 150 miljoner dollar. Releasedatumet av filmen Noah Àr satt till den 28e mars 2014.

Mer info om filmen kommer snart att lÀggas upp hÀr pÄ sidan!
:)