Mission Impossible 5 Film

Mission Impossible 5 MovieMission Impossible 4 aka Mission Possible Ghost Protocol var en rejÀl framgÄng. Den blev en bio succé, och den förtjÀnade det verkligen: Manuset var trovÀrdigt och det var mycket bra action. SÄ Paramount planerar nu en Mission Impossible 5.

Mission Impossible 5 Trailer

Det var meningen att sista filmen skulle vara det sista vi sÄg av Tom Cruise i M14 och att Jeremy Renner skulle ta över rodret. Men oroa dig inte, planen ser ut att ha Àndrats:

”Jag tror att [Ethan Hunt lĂ€mnar över IMF facklan till Jeremy Renne] kan ha varit planen. Men eftersom filmen fortskred och vi njöt sĂ„ mycket sĂ„ tror jag att idĂ©n om Ethan HuntÂŽs pensionering föll i glömska. Tom Cruise mindes plötsligt varför han Ă€lskade att göra dessa filmer och plötsligt tĂ€nkte han ”bra jag kanske vill göra detta igen?.”

SkÄdespelaren Simon Pegg

SĂ„ vi kan vara ganska sĂ€kra pĂ„ att Tom Cruise och Simon Pegg kommer tillbaka. Skulle vara bra om Jeremy Renner ocksĂ„ dök upp igen. Regissören Brad Bird sa att han var öppen för att Ă„tergĂ„ till rodret angĂ„ende uppföljaren, men att det Ă€r osannolikt ”Det Ă€r ju det som Ă€r sĂ„ kul med de hĂ€r filmerna, att de alltid tar in en annan regissör och försöker fĂ„ en annan kĂ€nsla.”

Det finns inget officiellt uttalande Ànnu, men Adam Goodman, ordförande för Paramount Film Group, sa att planen Àr att först göra Top Gun 2 och sedan Mission Impossible 5.

HÄll utkik pÄ sidan efter mer info om filmen Mission Impossible 5.
:)