Mission Impossible 4 soundtrack

Kompositören Michael Giacchino förenas med regissören Brad Bird (The Incredibles) och ÄtervÀnder till verksamheten Mission Impossible igen. Kolla in spellistan till soundtracket frÄn Mission Impossible 4 À.k.s. Mission Impossible Ghost Protocol, den kommande actionthrillern med Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg och Paula Patton i rollerna:

Mission Impossible 4 Ghost Protocol Original Motion Picture Soundtrack
Musik av Michael Giacchino.

1. Give Her My Budapest
2. Light The Fuse
3. Knife To A Gun Fight
4. In Russia, Phone Dials You
5. Kremlin With Anticipation
6. From Russia With Shove
7. Ghost Protocol
8. Railcar Rundown
9. Hendricks’ Manifesto
10. A Man, A Plan, A Code, Dubai
11. Love The Glove
12. The Express Elevator
13. Mission Impersonatable
14. Moreau Trouble Than She’s Worth
15. Out For A Run
16. Eye Of The Wistrom
17. Mood India
18. Mumbai’s The Word
19. Launch Is On Hendricks
20. World’s Worst Parking Valet
21. Putting The Miss In Mission
22. Mission: Impossible Theme (Out With A Bang Version)
Mission Impossible 4 Song - Mission Impossible 4 Music - Mission Impossible 4 Soundtrack
Mission Impossible Ghost Protocol sÄng - Mission Impossible Ghost Protocol musik - Mission Impossible Ghost Protocol soundtrack

Filmmusiken frÄn Mission Impossible 4 kommer att slÀppas den 10 januari 2012.