Map to the Stars Film

Map to the stars FilmDavid Cronenberg nÀsta film kommer sannolikt att Map to the Stars, en kommande drama / komedi film baserad pÄ ett manus av Manus Bruce Wagner. Regissören avslöjade att han samtalat med Robert Pattinson och Viggo Mortensen om att delta i filmen. Det finns inget officiellt release datum Ànnu.

Map to the Stars Trailer

NÄgra tankar frÄn regissören David Cronenberg om projektet:

”Man kan sĂ€ga att det Ă€r en Hollywood-film, eftersom karaktĂ€rerna Ă€r agenter, skĂ„despelare och chefer, men det Ă€r inte en satir som ”The Player”. … Hollywood Ă€r en vĂ€rld som Ă€r förförande och frĂ„nstötande pĂ„ samma gĂ„ng, och det Ă€r kombinationen av de tvĂ„ som gör det sĂ„ spĂ€nnande. Jag kommer inte att falla tillbaka pĂ„ vissa klichĂ©er eller förenklade slagord, eftersom kulturen och vad det avslöjar om den vĂ€sterlĂ€ndska kulturen och resten av vĂ€rlden Ă€r mycket komplex. Jag kommer definitivt skjuter en del i LA och resten pĂ„ olika platser i Toronto.”

Regissören David Cronenberg

En film med Robert Pattinson och Viggor Mortensen, regisserad av David Cronenberg? Wow, den filmen fÄr man bara inte missa! Riktigt nyfiken att se hur spelet bakom kulisserna ser ut!

Vi kommer lÀgga upp mer info om Map To The Stars!
:)