Lobo Film

Lobo filmKÀnner du till Lobo? Exakt, den intergalaktiska prisjÀgaren / legosoldaten frÄn DC Comics universum. Warner Bros vill iallafall fÄ Lobo till den stora skÀrmen. Enligt Deadline har Brad Peyton fÄtt uppdraget att plita ner ett manus för en action film och kommer troligen ocksÄ regissera den. Filmen Àr för nÀrvarande planerad att releasas 2013 enligt IMDb.

Lobo Trailer

En titt pÄ den animerade TV serien Lobo:


Handling:
”En 2,5 meter lĂ„ng, blĂ„ hudfĂ€rgad, oförstörbar och kraftigt muskulĂ€r alien som kör en pimpad mc landar pĂ„ jorden i jakt pĂ„ fyra flyktingar som orsakar stor förödelse för havoc teamar ihop med den tonĂ„riga flickan för att stoppa varelserna.”

Jag kan inte pĂ„stĂ„ att jag Ă€r ett direkt fan av Lobo: killen Ă€r en galning, en riktig galning! Jag antar att det finns tillrĂ€ckligt med möjligheter att göra en anti-hjĂ€lte av odjuret … men de kommer behövas ett killer manus om de vill att filmen ska lyckas pĂ„ bio. Och lĂ„t oss hoppas att de inte kommer anvĂ€nda sig för mycket av komedi (Lobo Ă€r ganska fĂ„nig trots allt) för att göra karaktĂ€rerna mer Ă€lskvĂ€rda.

HÄll utkik efter mer info hÀr pÄ sidan!
:)