Jason Statham Safe

Ta en titt pÄ den nya filmpostern frÄn Safe, den kommande action thrillern med Jason Statham:

Safe trailer

SAFE

Hon har koden. Han Àr nyckeln.

Och hÀr Àr filmtrailern till Safe om du inte har sett den Ànnu:


SAFE
Handling:
”En andra klassens agent pĂ„ den mixade kampsportens cirkus, Luke Wright (Nicolas Cage), lever ett bedövande liv med rutinmĂ€ssiga kamper och smĂ„ inkomster…fram tills den dag som han Ă„ker pĂ„ en riggad fight. NĂ€r rysska maffian vill göra honom till ett exempel, mördar de hans familj och förvisar honom frĂ„n hans liv för alltid, Luke lĂ€mnas att vandra utblottad pĂ„ New Yorks gator, jagad av skuld och plĂ„gad av vetskapen att han alltd kommer att vara iaktagen och varje mĂ€nniska som han bygger upp en relation till kommer ocksĂ„ att dödas.
Men nĂ€r han blir vittne till en tolv-Ă„rig skrĂ€md kinesisk flicka, Mei (Catherine Chan), som blir förföljd av samma gangsters som mördade hans fru, mĂ„ste Luke ingripa…och rĂ€tt in i hjĂ€rtat pĂ„ ett dödligt krig med höga insatser. Mei Ă€r, som han upptĂ€cker, ingen vanlig flicka, utan ett förĂ€ldralöst underbarn som tvingas jobba som ”kassa” för Triaden. Han upptĂ€cker att hon kan hĂ„lla fantastiskt mĂ„nga sifferkoder i minnet, vilket Triaden, den ryska maffian och en korrupt fraktion av NYPD kan döda för.
NĂ€r han inser att Mei Ă€r den enda personen som han kan lita pĂ„, kĂ€mpar sig Luke genom stadens brutala undre vĂ€rld för att rĂ€dda en oskyldig flickas liv…och kanske till och med byta ut sitt eget.”

Filmen Safe kommer att nÄ biograferna den 27 april 2012.
:)