Invertigo Film

Invertigo film regisserad av DJ CarusoInvertigo Àr en kommande science fiction-thriller film regisserad av DJ Caruso (som lÄg bakom I Am Number Four och Eagle Eye) för Sony Pictures. Filmen Àr baserad pÄ ett manus skrivet av Ehren Kruger och Bradley kramp. BerÀttelsen handlar om gravitationen som inverteras och hotar att förstöra vÄr kÀra planet. releasedatumet för Invertigo Àr satt till den 7e mars 2014. HÀr Àr den officiella handlingen:

Invertigo Trailer

Handling:
”En förlorad NASA sond kraschlandar mystiskt i New York City, tydligen under inflytande av en ”mörk energi” som driver universums expansion. Men den vetenskapliga nyfikenheten blir snart en katastrof av omvĂ€lvande proportioner och jordens egna gravitation störs och inverteras, vilket resulterar i att skyskrapor och broar slits frĂ„n marken och floderna börjar regna frĂ„n himlen. En grupp ledd av Office of Emergency Management tvingas att montera ett control center upp och ner pĂ„ Manhattan för att försöka avvĂ€rja hela planetens förstörelse.”

UtgÄngspunkten för filmen, med inverterad gravitation, lÄter lite lÄngsökt. Men konceptet kommer sÀkert göra bra underhÄllning, sÄ lÄt oss inte brÄka om sÄ triviala saker som fysikens lagar!

Iallafall, mer info om filmen Invertigo kommer lÀggas upp snart.
:)