Hummingbird Film

Regissören Steven Knight arbetar med Hummingbird, en kommande thriller baserad pÄ ett manus han skrivit. I filmen ser vi skÄdespelaren Jason Statham i huvudrollen som krigsveteranen som har Äteruppfunnit sig sjÀlv som en högborgerlig Londoner och som nu mÄste omfamna sitt vÄldsamma förflutna efter att hans flickvÀn mördas. Release datumet för Hummingbird Àr satt till den 15e mars 2013.

Hummingbird Trailer

HÀr Àr en första titt pÄ Jason Statham i Hummingbird:

(Klicka pÄ bild för förstoring.)
Handling:
”Efter att ha bevittnat sin enhet slitas sönder av artillerield i Afghanistan, har Joey Jones (Jason Statham) levt pĂ„ Londons gator och försöker glömma sitt förflutna och samtidigt hĂ„lla sig borta frĂ„n trubbel. PĂ„ flykt frĂ„n ett hĂ€nsynslöst gĂ€ng, bryter han sig in i lĂ€genheten av en förmögen man i Convent Garden och tar pĂ„ sig hans överklassidentitet. Precis nĂ€r Joey Ă€r pĂ„ vĂ€g att gottgöra sin vĂ€n och sponsor syster Cristina, hittas hans gravida flickvĂ€n död i floden. Nu mĂ„ste Joey anvĂ€nda sina kopplingar i den kinesiska maffian för att hitta mannen som Ă€r ansvarig.”

En thriller om en bruten man med ett kÀmpigt förflutet som kÀmpar för att göra det som Àr rÀtt, Àven om det innebÀr att bryta sina egna regler. SkÄdespelaren Jason Statham passar definitivt för rollen! Jag Àr sÀker pÄ att han kommer att leverera, som vanligt.

Mer info om Hummingbird snart.
:)