Hobbit trailer

HÀr nedan kan du titta pÄ den första filmtrailern frÄn The Hobbit An Unexpected Journey, den kommande Àventyrs fantasyfilmen regisserad av Peter Jackson och baserad pÄ Tolkiens bok:

Hobbit trailer


THE HOBBIT AN UNEXPECTED JOURNEY
Handling:
”The Hobbit följer titelkaraktĂ€ren Bilbo Baggins resa för att ta tillbaka det förlorade dvĂ€rgkungariket Erebor, vilket sedan lĂ€nge styrs av draken Smaug. Ur det blĂ„ dyker trollkaren Gandalf den grĂ„e upp och Bilbo blir en del av ett sĂ€llskap med 13 dvĂ€rgar, vilka leds av den legendĂ€riska krigaren Thorin Oakensheild. Resan kommer att ta dem in i vildmarken; genom farliga landskap fylld med Goblins och Orcer, dödliga vargar och gigatiska spindlar, varelser som kan anta olika former och trollkarlar.
Även om deras mĂ„l ligger i öster mot det ensama bergets trĂ€skmarker, mĂ„ste de först fly frĂ„n goblins tunnlar, dĂ€r Bilbo möter en varelse som kommer att förĂ€ndra hans liv för alltid… Gollum.
HĂ€r, ensam med Gollum, vid stranden till en underjordisk sjö, upptĂ€cker den försynta Bilbo Baggins list och mod som till och med överraskar honom sjĂ€lv, men han fĂ„r Ă€ven tillgĂ„ng till Gollums egendom, hans ”skatt” ringen som innehĂ„ller oanade och anvĂ€ndbara kvaliteter … En enkel guldring som Ă€r knuten till MidgĂ„rds öde pĂ„ ett sĂ€tt som Bilbo inte ens kan förestĂ€lla sig.”

Och hÀr Àr den nya officiella postern:

(Klicka pÄ postern för att förstora.)


FilmpremiÀren för The Hobbit Àr den 14 december 2012.

Vad tycker du om denna första trailer frĂ„n the Hobbit? Är du otolig att fĂ„ se filmen?
:)