Underworld 5

Underworld 5 filmen

Filmen Underworld 5Har du sett den senaste Underworld filmen? I sÄ fall sÄg du att det öppna slutet helt klart bjöd in till uppföljare. SÄ jag antar att vi kan förvÀnta att Underworld 5 gÄr i produktion förr eller senare. Och producenten Richard Wright hintade faktiskt att det finns möjligheter för Ànnu en uppföljare i Underworld-följetongen, till och med innan det fjÀrde verket har slÀppts:

Underworld 5 trailer

”Det Ă€r nĂ€stan inga gamla karaktĂ€rer alls. Jag menar, det Ă€r Kate och sen Ă€r det Michael
du vet Scott Speedmans karaktĂ€r… hans karaktĂ€r spelar en roll i filmen, och sen Ă€r idĂ©en att han ska komma tillbaka i en femte… NĂ€r en följetong utvecklas kommer ofrĂ„nkomligen nya karaktĂ€rer att komma in, vi dödar Ă€ven nĂ„gra av vĂ„ra karaktĂ€rer, sĂ„ det Ă€r svĂ„rt att fĂ„ dem tillbaka, Ă€ven om vi har funderat ut hur vi kan göra det vid mer Ă€n ett tillfĂ€lle (skrattar). Men jag hoppas att vi kommer att fĂ„ se Michael Ealys karaktĂ€r i kommande filmer. Det Ă€r Ă€ven andra karaktĂ€rer som du kommer att kĂ€nna igen som vi hoppas kommer att finnas kvar.”

Producent Richard Wright


Underworld 4 har sina svagheter, handlingen Àr inte sÄ tilltalande som i föregÄende filmer. Men jag kan se startskottet för en ny serie med action-fyllda Àventyr: nya intressanta karaktÀrer har introducerats och Selene Àr tillbaka och Michael vaknar upp, och vampyr/lycan-paret har till och med en dotter. So jag Àr mycket otÄlig över att fÄ se hur allt gÄr vidare i Underworld 5.

Kanske har du förslag angÄende handlingen till Underworld 5? Dela dina tankar hÀr nedan!

Men, stanna kvar och hÄll dig uppdaterad för mer detaljer kring Underworld 5!
:)

Underworld 5

Underworld 5 FilmUnderworld 5
Genre: Action/Fantasy
Regissör :
SkÄdespelare: Kate Beckinsale
Utgivningsdatum 2014

Mer information –> Underworld 5 Trailer

https://underworld-5-movie-trailer.blogspot.com/