The Last Days of American Crime

The Last Days of American Crime Film

The Last Days of American Crime MovieRegissören Anthony Mandler kommer leda The Last Days of American Crime, en filmanpassning av romanen av Rick Remender. SkÄdespelaren Sam Worthington fick rollen, men frÄn vad jag lÀste hÀr och dÀr, kan han ha lÀmnat projektet sedan dess. Filmen Àr satt som release i 2013 enligt IMDb. Tack till IM Global, hÀr Àr den officiella handlingen:

The Last Days of American Crime Trailer

Handlingen:
”I en inte alltför avlĂ€gsen framtid har den amerikanska regeringen skapat en neuro-hĂ€mmare kallad ”Det amerikanska fredsinitiativet” (API) som, nĂ€r den slĂ€pps, kommer att göra det omöjligt för nĂ„gon att medvetet begĂ„ brottsliga handlingar. Graham Bricke Ă€r en karriĂ€rs brottsling som har för avsikt att stjĂ€la en av de maskiner som tar ut USA: s nyligen digitaliserade valuta för att sedan fly landet och leva det goda livet.
NĂ€r nyheten om A.P.I. lĂ€cker ut har Graham tvĂ„ veckor pĂ„ sig att fĂ„ igenom sin plan. Han mĂ„ste ta hjĂ€lp av Kevin Kassa och Shelby Dupree, som bĂ„da har sina egna agendor, för att begĂ„ det sista och största brottet i amerikansk historia. Baserat pĂ„ den hyllade grafiska romanen av Rick Remender. .”

Tanken pÄ att en neuro vÄg skulle göra kriminella till Ànglar lÄter ganska lÄngsökt, men det Àr en rolig förutsÀttning att bygga pÄ. LÄt oss hoppas att Sam Worthington ÀndÄ kommer att ha huvudrollen, eftersom han Àr en grymt bra skÄdespelare.

Iallafall, mer info om filmen The Last Days of American Crime snart.
:)

The Last Days of American Crime

The Last Days of American Crime FilmThe Last Days of American Crime
Genre: Action/Brott /Science-Fiction
Regissör :Anthony Mandler
SkÄdespelare:
Utgivningsdatum 2013

Mer information –> The Last Days of American Crime Trailer

https://last-days-of-american-crime-trailer.blogspot.com/