The Croods

The Croods Musik Video

Dreamworks Animation har slÀppt musik videon till The Croods, den kommande CG animationen av Chris Sanders och Kirk DeMicco:

The Croods Film Trailer


The Croods – SĂ„ngen ”Shine Your Way” sjungen av Owl City och Yuna
Handling:
”The Croods Ă€r en 3D film som följer vĂ€rldens första familj nĂ€r de ger sig ut pĂ„ en spĂ€nnande resa efter att deras grotta som de har bott i förstörs. De reser över mĂ€ktiga landskap och the Croods fĂ„r handskas med generations klyftor och förĂ€ndringar i jordskorpan samtidigt som de upptĂ€cker nya varelser –och deras syn pĂ„ livet förĂ€ndras för alltid.”

Vad tycker du om sĂ„ngen frĂ„n the Croods? Är sĂ„ngen en aningen svag?
:?

Croodarna – Vilken sorts nysare Ă€r du?

Ett nytt viral klipp frÄn Croodarna, den kommande förhistoriska komedin regisserad av Kirk De Micco och Chris Sanders Ät Dreamworks Animation:

Croodarna Trailer


Croodarna – Den nysande bĂ€bisen
Handling:
”Grug Crood fĂ„r ett brutalt uppvaknande nĂ€r grottan som alltid har varit hans hem förstördes av en jordbĂ€vning. Med inga andra alternativ, mĂ„ste Croods familjen ge sig ivĂ€g tillsammans pĂ„ sitt livs Ă€ventyr pĂ„ jakt efter ett nytt hem. NĂ€r de reser in i det okĂ€nda blir livet komplicerat, sĂ€rskilt nĂ€r hans Ă€ldsta dotter faller för en nomad som heter Guy lĂ€ngs den farliga resan. GuyÂŽs sökande efter morgondagen blir verkligen en generationsvĂ€xlingskonflikt med Grug: han som Ă€r sĂ„ beroende av sina traditioner. Genom att upptĂ€cka den nya vĂ€rlden tillsammans förĂ€ndras deras synsĂ€tt för alltid.”

Den lille bÀbisen, som Àr sÄ ful, lyckas ÀndÄ vara söt! LOL!

Vilken sorts nysare Àr du?
:)

The Croods Promo Poster

En poster frÄn The Croods, den kommande Àventyrs filmen

The Croods Film trailer

(Klicka pÄ en poster.)


Förr i tiden var pÀls riktig fashion!
:)

The Croods Trailer

The Croods - en familj tvingas resa och upptÀcker sedan en fantastisk vÀrld.Den första trailern frÄn The Croods, den kommande filmen av Chris Sanders och Kirk DeMicco för Dreamworks, har slÀppts online:

The Croods Film – Release: Mars 22, 2013


THE CROODS
Handling:
”De Croods Ă€r en förhistorisk Ă€ventyrskomedi som följer vĂ€rldens första familj som pĂ„börjar en resa nĂ€r grottan som alltid har skyddat dem frĂ„n fara förstörs. De reser över det spektakulĂ€ra landskapet, Croods upptĂ€cker en otrolig ny vĂ€rld fylld med fantastiska varelser – och deras syn förĂ€ndras för alltid.”

Det finns en ny poster:

(klicka pÄ en poster.)


THE CROODS

The journey begins.

I the Croods hör vi Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone, Catherine Keener, Clark Duke och Cloris Leachman. pÄ bio: Mars 22, 2013.
:)

Dreamworks The Croods

En ny bild frÄn the Croods, den kommande animerade Àventyrskomedin frÄn Dreamworks:

Croods Film

(Klicka pÄ en bild för förstoring.)

Handling:
” Filmen utspelar sig i förhistorisk tid, nĂ€r en mans stĂ€llning som ”leader of the hunt” (Nicolas Cage) hotas av ett förhistorisk geni (Ryan Reynolds) som kommer med revolutionerande nya uppfinningar som tex. eld. ”

Geni drag till handling, Guy, en pojke som inte Àr lika stark som Croods men han föredrar att anvÀnda sin hjÀrna och kommer upp med olika idéer, som eld eller skor:


Har han en rosa sengÄngare som husdjur? Jag vill ocksÄ ha en!
:?

The Croods poster

En ny poster frÄn The Croods, den kommande animerade filmen frÄn Dreamworks, har dykt upp online:

The Croods trailer

(Klicka pÄ postern för att förstora.)

The Croods film


The Croods Ă€r en Ă€ventyrskomedi som tar oss tillbaka till början – till en tidigare okĂ€nd era vid namn Croodacious – en tid nĂ€r moder natur fortfarande experimenterade och den flora och fauna som vi kĂ€nner till idag Ă€nnu inte hade utvecklats.
:)