Starship Troopers

Starship Troopers Invasion Film

Starship Troopers Invasion, den kommande Starship Troopers filmen regisserad av Shinji Aramaki, Àr en CGI animerad film. Dom anvÀnde sig av motion capture för att göra filmen. Ta en titt pÄ bakom kulisserna:

(Klicka pÄ en bild för att förstora.)

”Motion capture görs med hjĂ€lp av mĂ€nniskor klĂ€dda i svarta drĂ€kter med bollar som Ă„terspeglar de infraröda signalerna och lĂ„ter sedan de högteknologiska kamerorna fĂ„nga rörelserna. Eftersom karaktĂ€rerna skulle anvĂ€nda tighta drĂ€kter i filmen, var vi tvungna att placera smĂ„ bollar under armarna sĂ„ att det sĂ„g ut s om de hade en rustning pĂ„ sig. Dom var ocksĂ„ tvungna att slĂ„s med pĂ„hittade insekter. I vissa fall hade vi en japan pĂ„ teamet som gjorde insektsljud med en liten boll. Han trĂ€nade till och att lĂ„ta som en insekt hemma med sin fru och hans fru sa bara vad i hela ???”

Om Starship Trooper Invasion frÄn den officiella Tumbler Bloggen

NÄgra tidiga koncept teckningar frÄn Starship:

(Klicka pÄ postern för att förstora.)

Det finns en Federation outpost vid namn Fort Casey som kommer att dyka upp i början av filmen pÄ en asteroid bredvid en planet som attackeras av insekter. HÀr Àr en preliminÀr sketch av fortets design:

(KLicka pÄ en bild för att förstora.)

En gammal sketch(frÄn 2009, kolla in trailern för att se den fÀrdiga designen) av Shinji Aramaki:

(Klicka pÄ en bild för att förstora.)

Är du redo att döda jĂ€tte insekter?
:)