Snow White and the Hunstman

Snow White and the Huntsman Kristen Stewart, Chris Hemsworth och Charlize Theron

Fyra nya karaktÀrs posters av Snow White and the Huntsman:

Snow White and the Huntsman trailer

(Klicka pÄ en poster för att förstora.)

Handling:
”I ett rike styrt av tyranni, lĂ€r sig den sjĂ€lviska Drottning Ravenna (Charlize Theron) att hennes styvdotter, Snow White (Kristen Stewart), Ă€r destinerad att övertrĂ€ffa henne inte bara som ”skönaste av dem alla”, men ocksĂ„ som rikets framtida hĂ€rskare. Drottningen fĂ„r veta frĂ„n hennes magiska spegel (Christopher Obi) att det enda sĂ€ttet att behĂ„lla makten Ă€r att Ă€ta Snövits hjĂ€rta och uppnĂ„ odödlighet. Samtidigt flyr Snövit in i den mörka skogen och Ravenna rekryterar Huntsman Eric (Chris Hemsworth) för att döda Snövit. Eric, tycker dock synd om den unga prinsessan och lĂ€r Snövit krigskonsten. Nu, med hjĂ€lp av Ă„tta dvĂ€rgar och Prince William (Sam Claflin), startar Snövit ett uppror för att fĂ„ ner sin styvmor en gĂ„ng för alla.”

Du kÀnner sÀkert igen Kristen Stewart som Snow White, Chris Hemsworth som the Huntsman och Charlize Theron som den onda drottningen.
:)

Ny trailer frÄn Snow White and the Hunstman

Filmen Snow White and the HuntsmanEn ny kortare trailer frÄn Snow White and the Huntsman, den kommande Snövit filmen regisserad av Rupert Sanders, har dykt upp online, du kan titta pÄ den hÀr nedan:

Snow White and The Huntsman trailer

Handling:
”I ett kungadöme som styrs av tyranni, inser drottningen Ravenna (Charlize Theron) att hennes styvdotter Snövit (Kristen Stewart), kommer att övertrĂ€ffa henne som hĂ€rskare i kungadömet och bli den vackraste i riket. Men den magiska spegeln (Christopher Obi) berĂ€ttar för henne att om hon, Ravenna, konsumerar Snövits hjĂ€rta, kommer hon att leva för alltid. Men Snövit lyckas fly in i den mörka skogen. För att fĂ„nga henne rekryterar drottningen en jĂ€gare, Eric (Chris Hemsworth), för att benĂ„da Snövit. JĂ€garen börjar tycka synd om flickan och istĂ€llet för att döda henne tar han henne under beskydd och hjĂ€lper Snövit att lĂ€ra sig krigskonst. Hon startar ett uppror för att störta Ravenna tillsammans med sju dvĂ€rgar och Prince William (Sam Claflin), vilken har varit förĂ€lskad i Snövit i mĂ„nga Ă„r.”

Filmen nÄr biograferna den 1 juni 2012.
:)