Serena

Serena Film

Jennifer Lawrence och Bradley Cooper fick huvudrollerna i Serena, en kommande drama film baserad pÄ boken med samma namn skriven av Ron Rash. Filmen Àr regisserad av den danska filmskaparen Susanne Bier. Andra som dyker upp i filmen Àr Toby Jones och Rhys Ifans. Filmen borde komma upp pÄ duken nÄgon gÄng 2013.

Serena Trailer

HÀr Àr en första officiell bild pÄ Jennifer Lawrence och Bradley Cooper i filmen Serena:
(Klicka pÄ bilden för att förstora.)
Handling:
”Filmen följer nygifta George (Bradley Cooper) och Serena Pemberton (Jennifer Lawrence) som reser frĂ„n Boston till bergen i North Carolina dĂ€r de börja bygga ett timmer imperium i 1929 Ă„rs USA. Serena visar snart sig vara lika stark och allsidig som vilken man som helst: Hon övervakar arbetare, jagar skaller ormar och till och med rĂ€ddar en mans liv ute i vildmarken. Tillsammans styr ”kungen” och ”drottningen” kungadömet; de dödar och besegrar alla som stĂ„r i vĂ€gen för deras ambitioner. Men nĂ€r Serena fĂ„r reda pĂ„ att hon aldrig kan bĂ€ra ett barn, ger hon sig ivĂ€g för att mörda den kvinna som födde George en son innan hans Ă€ktenskap. Och nĂ€r hon börjar misstĂ€nka att George skyddar sin illegitima familj börjar Pembertons ”intensiva, passionerade Ă€ktenskap att rivas upp samtidigt som historien rör sig mot ett chockerande slut.”

Jennifer Lawrence ser strÄlande ut! Jag tror jag Àr kÀr! SkÀmt o sido, Jag Àr övertygad om att denna film kommer bli kanonbra: prima skÄdespelare och en fÀngslande story, det kan inte misslyckas.

Iallafall, hÄll utkik pÄ sidan för mer info om filmen Serena.
:)

Serena

Serena FilmSerena
Genre: Drama
Regissör :Susanne Bier
SkÄdespelare: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Toby Jones, Rhys Ifans
Utgivningsdatum 2013

Mer information –> Serena Trailer

https://serena-trailer.blogspot.com/