Prometheus 2

Ridley Scott jobbar med manuset till Prometheus 2 om vi ska tro Noomi Rapace

Noomi Rapace gör för tillfĂ€llet reklam för drama thrillern Dead Man Down och bjöd pĂ„ lite inside information om Prometheus 2, den efterlĂ€ngtade uppföljaren till Ridley Scott’s Prometheus dĂ€r Noomi hade en avgörande roll:

Prometheus 2 film Trailer

”De jobbar nu med manuset till 2an. Jag trĂ€ffade Ridley Scott i London för nĂ„gra veckor sedan. Jag skulle verkligen vilja jobba med honom igen och jag vet att han vill spela in en uppföljare. Men vi mĂ„ste hitta rĂ€tt story. Jag hoppas verkligen att allt sammanstrĂ„lar till det bĂ€sta.”

Noomi Rapace

Jag hoppas verkligen att filmen börjar spelas in snart. Jag var inte riktigt nöjd med slutet pÄ Prometheus, Jag vill veta mer! Mindre mysterier och mer handling i nÀsta tack!
:)

Prometheus 2 Film

Prometheus Film Sequel - Prometheus 2Du sÄg precis Prometheus och nu undrar du om det kommer en Prometheus 2? De avgörande faktorn kommer sÄklart vara hur kommersiell filmen Àr och Ridley Scotts schema sÄklart. Men filmen Àr populÀr pÄ biograferna och regissören Ridley Scott har redan sagt att han skulle vilja utforska vÀrlden av Prometheus Ànnu mer. Förutom det öppna slutet i Prometheus sÄ Àr det upplagt för en uppföljare. SÄ ja, jag antar att det Àr rimligt att anta att Prometheus 2 kommer börja spelas in förr eller senare.

Prometheus 2 Trailer

IssÄfall, kommer skÄdespelarna ÄtervÀnda? Michael Fassbender och Noomi Rapace uttryckte bÄda sitt stöd för att vara med i en 2a. Men detta hÀnger sÄklart pÄ handlingen i den eventuellt kommande uppföljaren. De kanske har huvudroller eller sÄ fÄr de cameos om de fokuserar pÄ nya personer.

HÀr Àr trailern frÄn första Prometheus filmen:

Har du nÄgra ideér angÄende Prometheus 2? Dela dina tankar nedan!

Iallafall, hÄll utkik efter mer info om Prometheus 2 hÀr pÄ sidan.
:)

Prometheus 2

Prometheus 2 FilmPrometheus 2
Genre: Science-Fiction
Regissör :Ridley Scott
SkÄdespelare: Noomi Rapace, Michael Fassbender
Utgivningsdatum 2015

Mer information –> Prometheus 2 Trailer

https://prometheus-2-movie-trailer.blogspot.com/