Parker

Parker Trailer

Parker baserad pÄ Donald E. Westlake  i hans bok serieFörsta trailern frÄn Parker, den kommande thriller filmen regisserad av Taylor Hackford med Jason Statham, Jennifer Lopez, Michael Chiklis, Wendell Pierce och Nick Nolte:

Parker Film – PĂ„ bio: Januari 25, 2013


PARKER
Handling:
”En tjuv hĂ„ller sig till sin heders kod-Att aldrig ta frĂ„n dem som behöver pengarna.”

Parker ser ut att vara en grym action thriller med Jason Statham’s styrka och Jennifer Lopez’ charm.
:)

Parker film Jason Statham och Jennifer Lopez

Jason Statham och Jennifer Lopez samarbetar i Parker, en kommande krimm thriller regisserad av Taylor Hackford. Ta en titt pÄ den hÀr postern frÄn Parker:

Parker film Trailer

(Klicka pÄ en poster.)


PARKER

För att komma undan sÄ mÄste man spela.

Handling:
”Parker (Jason Statham) Ă€r en professionell tjuv som följer sina etiska regler: inte stjĂ€la frĂ„n mĂ€nniskor som inte har rĂ„d och inte skada mĂ€nniskor som inte förtjĂ€nar det. Under hans ett av hans uppdrag gĂ„r hans gĂ€ng bakom hans rygg och stjĂ€l hans stash, och lĂ€mnar honom för att dö. Han överlever och trackar dem till PalmBeach, lekplatsen för de rika och berömda, dĂ€r besĂ€ttningen nu planerar sin största kupp nĂ„gonsin. Han klĂ€r ut sig som en rik Texan och tar sig an den osannolika partnern Leslie (Jennifer Lopez), en kunnig insider, som har dĂ„ligt med cash. Hon har ett vackert utseende, smart och med stor ambition. Tillsammans utarbetar de en plan för att kapa den planerade kuppen och samtidigt komma undan.”

Filmen Àr baserad pÄ olika noveller av Donald E. Westlake.
:)

Parker Film

SkÄdespelaren Jason Statham fick huvudrollen i Parker, en kommande kriminalthriller regisserad av Taylor Hackford och baseras pÄ karaktÀren som skapats av den amerikanske författaren Donald Westlake. BerÀttelsen kretsar kring en tjuv som lever med en hederskodex som aldrig inkluderar att stjÀla pengar frÄn folk som behöver det. Förutom Jason Statham ser vi ocksÄ Jennifer Lopez, Clifton Collins Jr, Wendell Pierce, Michael Chiklis och Nick Nolte. Releasedatumet för Parker Àr satt till den 25e januari 2013.

Parker Trailer

Jason Statham och Jennifer Lopez har setts till under inspelningen av Parker:

(Klicka pÄ en bild för förstoring.)


Handling:
”Parker Ă€r en tjuv som ibland tvingas döda och som lever med en hederskodex dĂ€r man aldrig stjĂ€l pengar frĂ„n folk som behöver det. Hans ord Ă€r skrivet i sten, och om det överskrids kommer han slĂ„ tillbaka.”

Jennifer Lopez och Jason Statham i samma film: Vilket lÄngsökt duo!

HĂ„ll utkik efter mer info om filmen Parker.
:)
1

Parker

Parker FilmParker
Genre: Brott /Thriller
Regissör :Taylor Hackford
SkÄdespelare: Jason Statham, Jennifer Lopez, Clifton Collins Jr., Wendell Pierce, Michael Chiklis
Utgivningsdatum: 25. Januari 2013

Mer information –> Parker Trailer

https://parker-movie-trailer.blogspot.com/