Lone Ranger

Johnny Depp och Armie Hammer Lone Ranger

NÄgra bilder frÄn Lone Ranger, den kommande vÀstern filmen av Disney med Johnny Depp och Armie Hammer:

The Lone Ranger film regisserad av Gore Verbinski

(Klicka pÄ en bild.)


Det finns ocksÄ en teaser poster:

(Klicka pÄ en poster.)


THE LONE RANGER

Ta aldrig av masken!

Handling:
”Indianen Tonto (johnny Depp) berĂ€ttar historier om John Reid (Armie Hammer), en lagens man som senare blir en legend för rĂ€ttvisa.”

Lone Ranger kommer slÀppas Juli 3, 2013.
:)

Trailer frÄn Lone Ranger regisserad av Gore Verbinski med Johnny Depp och Armie Hammer

Den första officiella trailern frÄn The Lone Ranger, den kommande action filmen regisserad av Gore Verbinski och Johnny Depp och Armie Hammer, har slÀppts:

Lone Ranger Film – PĂ„ bio: Juli 3, 2013


THE LONE RANGER
Handling:
”FrĂ„n producenten Jerry Bruckheimer och regissören Gore Verbinski, det filmskapande teamet bakom storsĂ€ljande ”Pirates of the Caribbean”-serien, kommer nu Disney / Jerry Bruckheimer Films ’”The Lone Ranger” ett spĂ€nnande Ă€ventyr med action och humor, dĂ€r den berömda maskerade hjĂ€lten vĂ€cks till liv med nya ögon. Native American krigaren Tonto (Johnny Depp) berĂ€ttar otaliga berĂ€ttelser som förĂ€ndrade John Reid (Armie Hammer), en man av lagen, till en legend av rĂ€ttvisa. Den kommer ta publiken pĂ„ ett skenande tĂ„g av episka överraskningar och humoristisk friktion nĂ€r tvĂ„ osannolika hjĂ€ltar mĂ„ste lĂ€ra sig att samarbeta och bekĂ€mpa girighet och korruption.
Native American krigaren Tonto (Johnny Depp) och mĂ€nniskan av lagen John Reid (Armie Hammer) Ă€r motsatser som förs samman av ödet och mĂ„ste gĂ„ samman för att slĂ„ss mot girighet och korruption.”

Gore Verbinsky’s The Lone Ranger Ă€r verkligen modern! Den hĂ€r mĂ„ste jag se!
:)

Lone Ranger Set Bilder

NÄgra bilder frÄn The Lone Ranger, den kommande action vÀstern av Gore Verbinski:

Lone Ranger – PĂ„ bio: Juli 3, 2013

(Klicka pÄ en bild.)

I filmen ser vi Johnny Depp och Armie Hammer.
:)

Lone Ranger – Johnny Depp Ă€r Tonto

Lone Ranger FilmEn nÀrmare titt pÄ skÄdespelaren Johnny Depp i full Tonto make-up under inspelningen av Lone Ranger filmen-tack vare denna nya video som delats av ett fan via youtube:

Lone Ranger Film Trailer


The Lone Ranger – Johnny Depp som Tonton vid Monument Valley i Navajos Reservation

Johnny Depp berÀttade hur han fick inspiration för makeupen:

”Jag hade faktiskt sett en mĂ„lning av en konstnĂ€r som heter Kirby Sattler, och tittade pĂ„ den hĂ€r krigaren och tĂ€nkte: ”DĂ€r har vi det”. RĂ€nderna pĂ„ ansiktet och över ögonen … det kĂ€ndes som om man kunde se de olika delarna av den enskilde, om du förstĂ„r vad jag menar. Det finns en smart del, en mycket torterad och sĂ„rad del och en arg och upprörd del men inte minst en förstĂ„ende och unik sida. Jag sĂ„g dessa delar, nĂ€stan som nĂ€r man dissekerar en hjĂ€rna, dessa karaktĂ€rsdrag för den enskilde. Den makeupen inspirerade mig .”

Actor Johnny Depp

HÀr Àr mÄlningen som inspirerade DeppŽs Tonto:

The Lone Ranger kommer pÄ bio den 3e juli, 2013.
:)

Lone Ranger Film med Johnny Depp och Armie Hammer

TvÄ bilder frÄn filmen Lone Ranger, den kommande vÀstern action filmen regisserad av Gore Verbinski för Walt Disney Pictures med Johnny Depp och Armie Hammer:

Lone Ranger Film

(Klicka pÄ en bild för att förstora.)

Handling:
”Lone Ranger Ă€r ett spĂ€nnande Ă€ventyr infunderas med action och humor, dĂ€r den berömda maskerade hjĂ€lten vĂ€cks till liv med nya ögon. Ur Amerikanen och krigaren Tonto (Johnny Depp) berĂ€ttar
otaliga berÀttelser som transformerat John Reid (Armie Hammer), en man av lagen, till en legend för rÀttvisa, publiken tas med pÄ ett skenande tÄg av episka överraskningar och humor. TvÄ osannolika
hjĂ€ltar mĂ„ste lĂ€ra sig att samarbeta och bekĂ€mpa girighet och korruption.”

I filmen ser vi ocksÄ Tom Wilkinson, William Fichtner, Barry Pepper, James Badge Dale, Ruth Wilson och Helena Bonham Carter.

Releasedatumet av Lone Ranger Àr satt till 31:a maj, 2013.
:)

Lone Ranger

Lone Ranger FilmLone Ranger
Genre: Äventyr/Action/Western
Regissör :Gore Verbinski
SkÄdespelare: Johnny Depp
Utgivningsdatum 2012

Mer information –> Lone Ranger Trailer

https://lone-ranger.movie-trailer.com/