Jack The Giant Killer

Trailer frÄn Jack The Giant Slayer med Nicholas Hoult

HÀr Àr den senaste trailern frÄn Jack The Giant Slayer (hette förut jack The Giant Killer), den kommande fantasy filmen av Bryan Singer med Nicholas Hoult, Eleanor Tomlinson, Stanley Tucci, Ian McShane, Bill Nighy, och Ewan McGregor:

Jack The Giant Slayer film


JACK THE GIANT SLAYER

Om du tror att du vet historien sÄ vet du inte vem jack Àr!

Gör dig redo för ett JÀtte Àventyr

Handling:
”Jack Giant Slayer berĂ€ttar historien om ett gammalt krig som fĂ„r nytt brĂ€nsle nĂ€r en ung drĂ€ng omedvetet öppnar en port mellan vĂ„r vĂ€rld och en skrĂ€ckinjagande ras av jĂ€ttar. De slĂ€pps ut pĂ„ jorden för första gĂ„ngen pĂ„ Ă„rhundraden, jĂ€ttarna strĂ€var efter att Ă„terta den mark de en gĂ„ng förlorade och de tvingar den unge mannen, Jack (Nicholas Hoult) att kĂ€mpa för sitt liv för att stoppa dem. Han kĂ€mpar för ett rike, dess folk, och kĂ€rleken till en prinsessa, han kommer ansikte mot ansikte med den ostoppbara krigaren han trodde bara fanns i legenderna-och fĂ„r chansen att bli en legend sjĂ€lv.”

Jag gillar det moderna sÀttet att tolka den hÀr sagan, det kommer bli grymt!

Jack The Giant Slayer kommer den 1a mars, 2013.
:)

Nicholas Hoult Jack The Giant Killer

En ny officiell bild frÄn Jack the Giant Killer, den kommande fantasy action filmen regisserad av Bryan Singer:

Jack The Giant Killer trailer

(Klicka pÄ bilden för att förstora.)

Nicholas Hoult - Filmen Jack The Giant Killer

Handling:
”En modern saga dĂ€r den gamla stabila freden mellan mĂ€nniskor och jĂ€ttar hotas, och en ung bonde leder en expedition in till jĂ€ttarnas kungadöme i hopp om att kunna rĂ€dda den kidnappade prinsessan.”

HĂ€r Ă€r filmtrailern frĂ„n Jack The Giant Killer om du inte har sett den Ă€nnu: FortsĂ€tt lĂ€sa »

Jack The Giant Killer trailer

Filmen Jack The Giant KillerHÀr nedan kan du titta pÄ den första officiella filmtrailern frÄn Jack The Giant Killer, den kommande fantasy actionfilmen regisserad av Bryan Singer:

Jack The Giant Killer trailer


JACK THE GIANT KILLER
Handling:
”Filmen berĂ€ttar historien om ett antikt krig som startar igen nĂ€r en ung lantbrukare oavsiktligt öppnar en port mellan vĂ„r vĂ€rld och fruktade jĂ€ttar. NĂ€r de slĂ€pps ut pĂ„ jorden för den första gĂ„ngen pĂ„ Ă„rhundraden strĂ€var jĂ€ttarna efter att Ă„terta det landet som de en gĂ„ng förlorade, vilket tvingar den unga mannen Jack in i den största striden som han har upplevt för att stoppa dem. KĂ€mpandes för kungadömet och för att vinna en modig prinsessas hjĂ€rta, möter han ostoppbara krigare som han endast trodde existerade i legenderna–och fĂ„r en chans att sjĂ€lv bli en legend.”

Och hÀr Àr den första förhandspostern:

(Klicka pÄ postern för att förstora.)


Rollistan inkluderar Nicholas Hoult, Stanley Tucci, Ian McShane, Bill Nighy, Eleanor Tomlinson och Ewan McGregor. PremiÀren för Jack The Giant Killer Àr den 15 juni 2012.
:)

Jack The Giant Killer

Jack The Giant Killer FilmJack The Giant Killer
Genre: Action/Äventyr/Fantasy
Regissör :Bryan Singer
SkÄdespelare: Nicholas Hoult, Stanley Tucci, Bill Nighy, John Kassir, Ewan McGregor
Utgivningsdatum 2012

Mer information –> Jack The Giant Killer Trailer

https://jack-the-giant-killer.the-movie-trailer.com/