Dorothy of Oz

Dorothy of Oz Film Trailer

Dorothy of Oz FilmLÄt oss titta pÄ trailern frÄn Dorothy of Oz, den kommande 3D animerade uppföljaren till Trollkarlen frÄn Oz:

Dorothy of Oz Trailer


DOROTHY OF OZ
Handling:
”TberĂ€ttelsen börjar nĂ€r Dorothy Ă„tervĂ€nder till Kansas för inse att allt har förstörts av tromben som skickade henne till Oz. Innan hon kan förstĂ„ vad som hĂ€nt hennes hem, transporteras hon tillbaka till Oz, dĂ€r hennes tre vĂ€nner (FĂ„gelskrĂ€mman, Lejonet och Tin Man) har försvunnit. Hon möter en charmig man gjord av marshmallows som inte riktigt kan tĂ€nka för sig sjĂ€lv, en liten porslin docka prinsessa vars bossiness Ă€r en tĂ€ckmantel för sin brĂ€cklighet, och en bogserbĂ„t med sĂ„ mĂ„nga personligheter som han har bitar. Dorothy mĂ„ste hjĂ€lpa denna grupp att tillsammans kĂ€mpa Jester, en ond ny skurk som tror att alla i Oz Ă€r under hans kontroll.

Hur kommer Dorothy och hennes nya följeslagare att arbeta tillsammans för att försöka Ă„terstĂ€lla Oz till den plats som vi alla kĂ€nner och Ă€lskar? ”

:)

Dorothy of Oz Trailer

Dorothy of Oz FilmDen första officiella trailern frÄn Dorothy i Oz, den kommande 3D-animerade filmen, uppföljaren till Trollkarlen frÄn Oz, har premiÀr pÄ Entertainment Tonight:

Dorothy of Oz Trailer


DOROTHY OF OZ
Handling:
”Det börjar nĂ€r Dorothy kommer tillbaka till Kansas dĂ€r hon finner att allt Ă€r ödelagt av tornadon som skickade henne till Oz. Innan hon kan reagera pĂ„ förstörelsen av hennes hem, transporteras hon tillbaka till Oz, dĂ€r hennes tre vĂ€nner (Scarecrow, Lion och Tin Man) har försvunnit. Hon möter en charmig man gjord av marshmallows, som inte riktigt kan tĂ€nka sjĂ€lv, en liten kina docka prinsessan vars kontrollbehov Ă€r en tĂ€ckmantel för hennes skörhet och en bogserbĂ„t med sĂ„ mĂ„nga personligheter som han har bitar. Dorothy mĂ„ste hjĂ€lpa denna grupp att koppla samman mot Jester, en ond ny skurk som anser att alla frĂ„n Oz bör vara under hans kontroll.
Hur kommer Dorothy och hennes nya följeslagare arbetar tillsammans i en till synes katastrofal tid att Ă„terstĂ€lla Oz till platsen vi alla vet och Ă€lskar?”

En ny poster:

(Klicka pÄ postern för att förstora.)

NĂ„gra bilder:


Filmen Àr regisserad av Will Finn och Dan St. Pierre.
:)
1