Cloudy with a chance of meatballs 2

Trailer och Poster frÄn Det regnar köttbullar 2: Resternas hÀmnd

Den första officiella trailern frÄn Det regnar köttbullar 2: Resternas hÀmnd har dykt up online, se den nedan:

Det regnar köttbullar 2: Resternas hĂ€mnd – Release datum: januari 17, 2014

Handling:
”Efter den katastrofala matstormen i första filmen, tvingas Flint och hans vĂ€nner lĂ€mna staden. Flint accepterar inbjudan frĂ„n sin idol Chester V för att joina The Live Corp Company, som har fĂ„tt i uppdrag att stĂ€da ön, och dĂ€r de bĂ€sta uppfinnarna tillverkar maskiner som kan förenkla levernet för mĂ€nniskorna. NĂ€r Flint fĂ„r reda pĂ„ att hans maskin fortfarande lever och tillverkar mutanta mat varelser sĂ„ som levande saltgurkor, hungriga tacodiles, shrimpanser och Ă€ppel pyton, mĂ„ste han och hans vĂ€nner Ă„tervĂ€nda för att rĂ€dda vĂ€rlden.”

Vi har ocksÄ en ny poster:

(Klicka pÄ en poster.)


Det regnar köttbullar 2: Resternas hÀmnd

NĂ„got stort blev rester.

Det regnar köttbullar 2: Resternas hĂ€mnd Ă€r ingen pic-nic! Är du redo att hjĂ€lpa Flint att rĂ€dda vĂ€rlden?
:)

Det regnar köttbullar 2 Film

Sony Pictures Animation har slÀppt en första synopsis av Det regnar köttbullar 2:

Handling:
”Det regnar köttbullar 2 Flint Lockwood skarpa hjĂ€rna erkĂ€nns i och med att han blir inbjuden av sin idol Chester V (Will Forte i Saturday Night Live) att ansluta sig till Live Corp Company, dĂ€r de bĂ€sta och smartaste uppfinnarna i vĂ€rlden skapar teknik för att Ă„stadkomma förbĂ€ttringar för mĂ€nskligheten. Chesters tjej – och en av hans största uppfinningar – Ă€r Barb (Kristen Schaal i Toy Story 3 och 30 Rock), en högt utvecklad orangutan med en mĂ€nsklig hjĂ€rna, som ocksĂ„ Ă€r slingrande, manipulativ och gillar att bĂ€ra lĂ€ppstift.
Det har alltid varit Flints dröm att erkĂ€nnas som en stor uppfinnare, men allt förĂ€ndras nĂ€r han upptĂ€cker att hans mest ökĂ€nda maskin – som förvandlar vatten till mat – fortfarande fungerar och skapar nu muterade mat djur. Med mĂ€nsklighetens öde i sina hĂ€nder, mĂ„ste Flint och hans vĂ€nner ge sig ut pĂ„ ett farligt gott uppdrag och slĂ„ss mot hungriga tacodiles, shrimpanzees, Ă€ppelpaj-thons, dubbla cheespiders bacon och andra mat varelser för att rĂ€dda vĂ€rlden … igen!”

Kommer Flint kunna tÀmja de dÀr mat odjuren eller mÄste han slakta dem? Se filmen!
:)

Cloudy 2 filmen

Ta en titt pÄ den hÀr första officiella förhandspostern frÄn Cloudy 2 Revenge of The Leftovers, den kommande uppföljaren till Cloudy with a Chance of Meatballs:

Cloudy 2 trailer

(Klicka pÄ postern för att förstora.)

Filmen Cloudy 2 Revenge of The Leftovers


Handlingen har Ànnu inte slÀppts. Vi vet bara att filmen Àr baserad pÄ en ny orginell story. Och enligt IMDb Àr premiÀrdatumet för Cloudy 2 satt till den 20 december 2012.
:)

Cloudy with a chance of meatballs 2

Cloudy with a chance of meatballs 2 FilmCloudy with a chance of meatballs 2
Genre: Animation/Komedi/Äventyr
Regissör :
SkÄdespelare:
Utgivningsdatum 2014

Mer information –> Cloudy with a chance of meatballs 2 Trailer

https://cloudy-with-a-chance-of-meatballs-2.blogspot.com/