Byzantium

Byzantium Banner Poster

Ta en titt pĂ„ banner postern frĂ„n Byzantium, den kommande filmen av Neil Jordan (som gjorde ”Interview with the Vampire”) med Gemma Arterton och Saoirse Ronan:

Byzantium Film Trailer

(Klicka pÄ en poster.)


BYZANTIUM

Vacker. Förförisk. Dödlig.

Handling:
”TvĂ„ mystiska kvinnor söker skydd i ett nedlagt resort. Clara möter den ensamma Noel, som erbjuder plats i gĂ€sthuset, Byzantium. Skolflickan Eleanor blir vĂ€n med Frank och berĂ€ttar om deras dödliga hemlighet. De föddes 200 Ă„rs sedan och lever pĂ„ mĂ€nskligt blod. NĂ€r deras hemlighet börjar bli kĂ€nd kommer deras förflutna ikapp dem med dödliga konsekvenser som följd.”

Den bĂ€sta vampyrfilmen sedan ”Let the right one in”? Jag ser verkligen fram emot den hĂ€r filmen!
:)

Trailer frÄn Byzantium med Gemma Arterton och Saoirse Ronan

Byzantium FilmTa en titt pÄ den internationella trailern frÄn Byzantium, den kommande vampyr drama filmen med Gemma Arterton och Saoirse Ronan:

Byzantium Film regisserad av Neil Jordan.


BYZANTIUM

Skaparna bakom Interview with the Vampire.


Handling:
”InvĂ„narna fĂ„r, till deras förskrĂ€ckelse, veta hemligheten som de tvĂ„ kvinnorna som tagit skydd i ett nedlagt resort bĂ€r pĂ„.”

NÀr du Àr odödlig vad krÀvs dÄ för att du ska kÀnna dig levande?

Release datum: Juni 28, 2013.
:)

Klipp frĂ„n Byzantium – Saoirse Ronan vill se blod!

Byzantium med Gemma Arterton och Saoirse Ronan som vampyr.Saoirse Ronan spelar rollen som en vampyr i Byzantium, hÀr Àr det första klippet:

Byzantium Film regisserad av Neil Jordan.


Byzantium – Oh my God! vad hĂ€nde?

BerÀttade inte vampyr mamman att man aldrig ska Àta mat som ramlat pÄ golvet?
:?

4 Nya Bilder frÄn Byzantium

Byzantium FilmVi har fÄtt tag pÄ fyra nya bilder frÄn Byzantium, det kommande fantasy dramat regisserat av Neil Jordan baserat pÄ manuset av Moira Buffini:

Byzantium Film Trailer

(Klicka pÄ en bild för förstoring.)

Plot:
”TvĂ„ mystiska kvinnor söker skydd i ett nedgĂ„nget kustresort. Clara möter den ensamma Noel, som erbjuder henne skydd i sitt öde guesthouse, Byzantium. Skolflickan Eleanor blir vĂ€n med Frank och berĂ€ttar för honom sin dödliga hemlighet. De föddes för 200 Ă„r sedan och de lever pĂ„ blod. Allt eftersom vetskapen om deras hemlighet sprider sig, springer de förflutna ikapp dem.”

I Byzantium ser vi Gemma Arterton och Saoirse Ronan.
:)

Byzantium Gemma Arterton och Saoirse Ronan

Ta en titt pÄ nya bilder frÄn filmen Byzantium, den kommande fantasy thrillern med Gemma Arterton och Saoirse Ronan som vampyrer:

Byzantium Trailer

(Klicka pÄ en bild för att förstora.)

Handling:
”En mor och dotter vampyr duo bildar en dödlig pakt”.

Jag skulle inte kunna motstÄ en vampyr som ser ut som den vackra Gemma Arterton!

Filmen Àr regisserad av Neil Jordan. Den kommer slÀppas under 2012.
:)

Byzantium Film

Byzantium Àr en kommande drama fantasy thriller regisserad av Neil Jordan med Gemma Arterton och Saoirse Ronan i huvudrollerna. Det kretsar kring en mor och dotter som bildar en vampyr duo. I filmen ser vi Àven Sam Riley, Jonny Lee Miller, Caleb Landry Jones och Danny Mays. Filmen ska slÀppas nÄgon gÄng under 2012.

Byzantium Trailer

Ta en titt pÄ den första officiella teaser postern frÄn filmen Byzantium:

(Klicka pÄ en poster för att förstora.)

Byzantium Film

Handling:
”Eleanor och Clara, tvĂ„ mystiska och utblottade unga kvinnor, flyr platsen för ett vĂ„ldsbrott och hamnar pĂ„ ett nedgĂ„nget resort vid kusten. De försöker hitta pengar och tillflykt lĂ€ngs den sjabbiga strandpromenaden och i de fallfĂ€rdiga hotellen. Clara, alltid praktiskt, sĂ€ljer sin kropp. Hon möter snart den blyge och ensamme Noel, som ger dem tak över huvudet i sitt nedgĂ„ngna gĂ€sthus, Byzantium. Clara, alltid med blicken vĂ€nd mot vad framtiden har att erbjuda, gör om den lilla stugan till en ”pop-in” bordell. Samtidigt möter Eleanor, den eviga skolflickan, Frank, en sjĂ€lsfrĂ€nde, som omedvetet uppmanar henne att berĂ€tta sanningen om sitt liv. Hon berĂ€ttar för honom att Clara Ă€r hennes mor, men Clara Ă€r bara nĂ„gra Ă„r Ă€ldre. Hon sĂ€ger att hon föddes i 1804, men hon Ă€r bara sexton. Hon erkĂ€nner att hon mĂ„ste dricka blod för att överleva – och det mĂ„ste hennes mamma ocksĂ„ göra. I den lilla, lugna staden, börjar nu folk att dö. Det förflutna som flickorna har flytt ifrĂ„n sĂ„ lĂ€nge, kommer nu ikapp dem – med hĂ€pnadsvĂ€ckande konsekvenser som följd.”

Gemma Arterton och Saoirse Ronan spelar mor och dotter, plus vampyrer! Jag erkÀnner, jag Àr fast, jag mÄste se den!

Mer info om Byzantium inom kort!
:)

Byzantium

Byzantium FilmByzantium
Genre: Fantasy/Thriller
Regissör :Neil Jordan
SkÄdespelare: Gemma Arterton, Saoirse Ronan, Sam Riley, Jonny Lee Miller, Caleb Landry Jones, Danny Mays
Utgivningsdatum 2012

Mer information –> Byzantium Trailer

https://byzantium-movie-trailer.blogspot.com/