Amped

Amped Film

Amped Film baserad pĂ„ Daniel H. Wilson bokAmped Ă€r den senaste science fiction-romanen som skrivits av Daniel H. Wilson (författaren av Robopocalypse). Den kommer att publiceras inom nĂ„gra dagar, den 5 juni 2012. Men filmrĂ€ttigheterna till boken har sĂ„lts för lĂ€nge sedan: rĂ€ttigheterna sĂ„ldes faktiskt till Summit Entertainment i november 2010 nĂ€r noken fortfarande var ”in the making”. Regissören Alex Proyas (som gav oss Dark City och IRobot) kommer leda produktionen av Amped. Filmen Ă€r fortfarande i planeringsstadiet. Inga skĂ„despelare har castats Ă€nnu.

Amped Trailer

HÀr Àr den officiella blurpen:

Handling:
”I Amped implanteras mĂ€nniskor med en anordning som gör dem övermĂ€nskliga. Den kraftfulla tekniken har djupgĂ„ende konsekvenser för samhĂ€llet, och snart röstas en rad lagar igenom som begrĂ€nsar förmĂ„gan-och rĂ€ttigheterna-av ”amplified humans”. PĂ„ samma dag som Högsta domstolen slĂ„r igenom den första av dessa lagar, ansluter sig den 29-Ă„rige Owen Gray en grupp av underklass-amps. Owen tvingas pĂ„ flykt, för att nĂ„ en utpost i Oklahoma, dĂ€r det ryktas att en grupp av de mest förbĂ€ttrade och förstĂ€rkarna amps kan vara pĂ„ vĂ€g att förĂ€ndra vĂ€rlden, eller förstöra den.”

FörutsÀttningarna för Amped ser lovande ut(Jag har till och med bestÀllt boken). SÄ jag förstÄr att storyn redan har bokats av Hollywood. Och regissören Alex Proyas ska ju leda filmen, sÄ jag Àr övertygad om att filmen kommer vara sevÀrd.

Mer info om filmen Amped kommer snart!
:)

Amped

Amped FilmAmped
Genre: Science-Fiction/Thriller
Regissör :Alex Proyas
SkÄdespelare:
Utgivningsdatum 2014

Mer information –> Amped Trailer

https://amped-movie-trailer.blogspot.com/