Europa Report film trailer

Se den officiella trailern frÄn Europa Report, den kommande science-fiction filmen regisserad av Sebastian Cordero och baserat pÄ ett manus av Philip Gelatt:

Europa Report film


EUROPA REPORT
Handling:
”EUROPA Report följer ett nutida uppdrag till Jupiters mĂ„ne Europa för att undersöka eventuell förekomst av frĂ€mmande liv i vĂ„rt solsystem. NĂ€r obemannade sonder tyder pĂ„ att ett dolt hav kan existera under Europas isiga yta och kan innehĂ„lla encelligt liv skickar europa ventures, ett prospekteringsbolag, sex av de bĂ€sta astronauterna frĂ„n hela vĂ€rlden för att bekrĂ€fta uppgifterna och utforska de revolutionĂ€ra upptĂ€ckterna som kan finnas i havet. Efter ett tekniskt fel som leder till förlust av kommunikationen med jorden och den tragiska döden av en besĂ€ttningsman, mĂ„ste de överlevande astronauterna övervinna det psykologiska och fysiska pĂ„frestningarna och överleva en upptĂ€ckt pĂ„ Europa mycket större Ă€n de nĂ„gonsin kunde ha förestĂ€llt sig.”

Kommer de hitta vilande liv pÄ Europa?

VI ser Sharlto Copley, Michael Nyqvist, Christian Camargo, Embeth Davidtz, Dan Fogler, Anamaria Marinca, Isiah Whitlock Jr., Karolina Wydra och Daniel Wu. Releasedatumet för Europa Report Àr satt till augusti 2, 2013.
:)