Det är Fantastiskt! Mega Man X

Mega Man X Kort Film - Fan FilmEn fan av Mega Man gjorde en kortfilm som verkligen är värd att se:


MEGA MAN X

Några ord från skaparen av filmen:

Början av videon är ett meddelande Dr.Light spelade in över 100 år sedan, hans labb är nu övergivet. När kameran rör sig i kapseln ser du en fortfarande körande test parameter där Mega Man ​​X slåss mot ett hologram eller drönare i form av Protoman. Anledningen till att jag valde att använda Protoman, var för mysteriet kring honom, det blev aldrig riktigt officiellt sagt vad som händer med honom. Så efter att detta test avslutas med ett laddat klimax från X står han inför ett val att döda, men han väljer att visa barmhärtighet, varefter ett hologram visas för honom och säger att hans test är klart. Vad som inte syns är den som förde honom ut ur kapseln vilket naturligtvis är Dr.Cain, kanske visas detta en annan gång. :)

Detta är inte en perfekt film, jag vet det, allt är oberoende gjort jag hade inte massa pengar men jag bestämde mig för att göra det ändå. Jag hade 700 dollar, två gröna dukar, en fantastisk prop maker, två skådespelare som arbetade gratis eftersom jag inte hade tillräckligt med pengar för att betala dem, trots det gav de fortfarande 110% plus en fantastisk vän som slet häcken av sig med animeringen.
Tack för att du tog dig tid att titta på filmen och för ert stöd. JAG HOPPAS!! Jag gjorde det här spelet rättvisa!

Olan Rogers

Olan Rogers: Med endast 700 dollar har du åstakommit något fantastiskt!kudos!

”Det är fantastiskt! är vårt speciella sätt att ibland försöka plocka fram intressanta saker som vi ser här och där.
:-)
1