Dawn of the Planet of the Apes Film

Det kommer en uppföljare till Rise of the Planet of the Apes, det Àr officiellt! Den första filmen gjorde en rejÀl vinst: den tjÀnade 481 miljoner dollar för en 93 miljoner dollar investeringsbudget. SÄ man kan förstÄ varför 20th Century Fox Àr ivrig att producera Rise of the Planet of the Apes 2. De har faktiskt redan satt ett releasedatum: 23e maj 2014. Den officiella titeln pÄ uppföljaren Àr Dawn of the Planet of the Apes.

Dawn of the Planet of the Apes Trailer

Regissören Rupert Wyatt, som höll i första filmen, kommer tillbaka. Det gör Àven Serkis som spelade apan Caesar (de anvÀnde motion capture).

Handlingen har inte avslöjats Àn. Men i augusti 2011, nÀr man frÄgade om potentiella ideér för en uppföljare sÄ sa Rupert Wyatt sÄ hÀr:

”Historien kan börja igen Ă„tta Ă„r frĂ„n dĂ€r vi slutade, nĂ€sta generationens apor, de som har kommit frĂ„n vĂ„ra huvudpersoner, kanske gĂ„r de in i en konflikt med mĂ€nniskorna. Eller hur apor tar över stĂ€der och flyttas in i mĂ€nskliga miljöer och integreras med dem och fĂ„ brottas med delar av vĂ„r kultur och förstĂ„ och utvecklas genom den. Spioner som Ă€r anstĂ€llda av aporna, som arbetar mot mĂ€nniskor och mĂ€nniskor som kanske bor under jord, eftersom det Ă€r ett sĂ€tt som de kan undvika viruset, de kommer upp ovan jord bĂ€rande gasmasker, och kanske Ă€r det som avhumaniserar dem.”

Regissören Rupert Wyatt

Trailern frÄn första filmen:

NÄgra förslag angÄende handlingen i Dawn of the Planet of the Apes? Dela med dig av dina tankar.

HĂ„ll utkik efter mer info om filmen Dawn of the Planet of the Apes.
:)