Chronicle 2 Film

Chronicle 2 Film - Uppföljaren till ChronicleScience-fiction-filmen Chronicle kom frÄn ingenstans. Det fastnade inte pÄ min radar i början men efter att jag sett första trailern sÄ var jag fast. Och filmen visade sig vara jÀvligt bra: den kan skryta med grymt bra karaktÀrer och en galen historia. Jag Àr inte ensam om att gilla filmen: med bara en $ 12.000.000 budget drog den första filmen in $ 123 miljoner. SÄ eftersom slutet pÄ Chronicle var vid öppen för en efterföljare har nu Fox bestÀmt att ge oss Chronicle 2.

Chronicle 2 Trailer

Det Àr inte klart om Regissören Josh Trank kommer tillbaka för den andra delen (mannen Àr rÀtt sÄ upptagen efter framgÄngarna med Chronicle). Men Max Landis, som var med och skrev den första filmen, har fÄtt uppdraget att skriva en uppföljare.

Max Landis avslöjade nÄgra detaljer om handlingen i uppföljaren Chronicle 2:

”Du kan inte förneka att bilarna kastas i luften i Seattle. Du sĂ„g alla dessa helikoptrar. VĂ€rlden förĂ€ndrats. Det Ă€r slutet av Chronicle. Och saker kommer att vara annorlunda nu. De kan omöjligen tĂ€cka upp vad som hĂ€nde.
[…]
Jag Ă€lskade Matt och jag led med honom eftersom jag förstod hur emotionellt lat han Ă€r och hur han inte riktigt gör vad han gör. Och det Ă€r dĂ€rför jag lĂ„ter honom genomlida helvetet i Chronicle 2.”

Manusförfattaren Max Landis

Max Landis avslöjade ocksĂ„ att Chronicle 2 faktiskt kommer att handla om ”vĂ€rldens första super-skurk”. SĂ„ kommer Matt, den osannolika superhjĂ€lten frĂ„n första filmen, att kliva över till den mörka sidan? Kommer Andrew tillbaka frĂ„n de döda? Kanske Ă€r det Steve som kommer krypa ut ur sin grav? Eller kommer nĂ„gra helt nya onda karaktĂ€rer trotsa Matt? nĂ„gon som har nĂ„gon aning?

HÄll utkik efter mer info hÀr pÄ sidan om den nya filmen Chronicle 2!
:)