Ben Affleck Argo

En första officiell bild frÄn Argo, den kommande drama komedin regisserad av Ben Affleck och med honom sjÀlv i en av rollerna:

Argo trailer

(Klicka pÄ en bild för att förstora.)

Filmen Argo

Handling:
”Baserad pĂ„ en sann hĂ€ndelse skildrar ‘Argo’ kampen mellan liv och död vid försöket att rĂ€dda sex amerikaner vilken uppdagades bakom kulisserna i den iranska fĂ„ngenskapen–sanningen som var okĂ€nd för allmĂ€nheten i Ă„rtionden. Den 4 november 1979 nĂ€r den iranska revolutionen nĂ„r sin höjdpunkt stormar militanter den amerikanska ambassaden i Theran och tillfĂ„ngatar 52 amerikaner. Men, mitt i kaoset lyckas sex amerikaner fly och söker skydd hos i en kanadensisk ambassadörs hem. Med vetskapen om att det bara Ă€r en tidsfrĂ„ga innan de sex hittas och dödas, kommer en CIA utfiltrerings specialist vid namn Tony Mendez (Affleck) med en farlig plan för att sĂ€kert fĂ„ ut dem ur landet. En plan som Ă€r sĂ„ otrolig att den bara kan hĂ€nda i filmerna.”

Förutom Ben Affleck innehÄller rollistan Àven Alan Arkin, Bryan Cranston, John Goodman, Kerry Bishé, Kyle Chandler, Rory Cochrane, Christopher Denham, Tate Donovan, Clea DuVall, Victor Garber, Zeljko Ivanek, Richard Kind, Scoot McNairy, Chris Messina, Michael Parks, och Taylor Schilling. PremiÀrdatumet för Argo Àr den 14 september 2012.
:)