Before I Go To Sleep Film

SkÄdespelerskan Nicole Kidman fick huvudrollen, en film baserad pÄ romanen med samma namn skriven av brittiske författaren SJ Watson. BerÀttelsen kretsar kring en kvinna som inte kan minnas hennes liv men som ÄterfÄr sitt minne och upptÀcker att allt hon trodde var sant Àr en lögn. Filmen Àr regisserad av Rowan Joffe och produceras av Ridley Scott. Det bör slÀppas pÄ biograferna nÄgon gÄng i februari 2013.

Before I Go to Sleep Trailer

Ta en titt pÄ den första film poster av Before I Go to Sleep:

(Klicka pÄ postern för att förstoring.)

BEFORE I GO TO SLEEP

En del mardömmar Àger rum nÀr du Àr vaken.

Baserad pÄ bÀstsÀljaren.

Handling:
”Before I Go to Sleep Ă€r en psykologisk thriller om en kvinna som lider av minnesförlust. Hon vaknar varje dag men utan vetskapen om vem hon Ă€r. Hon försöker rekonstruera sina minnen frĂ„n en dagbok hon skrivit. Hon fĂ„r reda pĂ„ att hon har trĂ€ffat en lĂ€kare som hjĂ€lper henne att fĂ„ tillbaka sitt minne, att hennes namn Ă€r Christine Lucas och att hon Ă€r 47 Ă„r gammal, gift och har en son. Medans hennes dagbok fylls vĂ€xer misstankarna om vad sanningen Ă€r och hon pĂ„börjar en skrĂ€mmande upptĂ€cktsfĂ€rd. ”

Efter att ha lÀst lite om vad filmen kommer att handla om vill jag verkligen veta hur den kommer att sluta! Det Àr nÀstan sÄ jag vill köpa boken men jag tror jag vÀntar och ser Nicole Kidman leverera den hÀr historien!
HĂ„ll utkik efter mer info om Before I Go to Sleep.
:)