Avatar 4 Film

Avatar 4 Movie

Filmningen av Avatar 2 har inte börjat Àn, men James Cameron pratar redan om att göra en Avatar 4. Japp, det hÀr Àr vad han sa till New York Times:

James Cameron”Jag har delat upp min tid under de senaste 16 Ă„ren, frĂ„n havs expeditioner till filmskapande. Jag har gjort tvĂ„ filmer i 16 Ă„r och jag har gjort Ă„tta expeditioner. Förra Ă„ret upplöste jag mitt produktionsbolags utveckling arm. SĂ„ jag Ă€r inte intresserad av att utveckla nĂ„got. Jag Ă€r i Avatar verksamheten. Punkt. SĂ„ Ă€r det. Jag hĂ„ller pĂ„ och göra Avatar 2, Avatar 3 och kanske Avatar 4, och jag tĂ€nker inte producera andra mĂ€nniskors filmer Ă„t dem. Jag Ă€r inte intresserad av att ta emot manus. Och det antar jag kanske verkar lite ”begrĂ€nsat”, men poĂ€ngen Ă€r att jag tror pĂ„ ”Avatar” landskapet och jag kan sĂ€ga allt jag behöver sĂ€ga som jag tycker behöver sĂ€gas nĂ€r det gĂ€ller tillstĂ„ndet i vĂ€rlden och vad jag tror att vi mĂ„ste göra Ă„t det. Och göra det pĂ„ ett underhĂ„llande sĂ€tt. Och allt jag inte kan pĂ„peka pĂ„ det omrĂ„det, vill jag fĂ„ sagt genom dokumentĂ€rer, vilket jag fortsĂ€tter med. Jag har gjort fem dokumentĂ€rer under de senaste 10 Ă„ren, och förhoppningsvis kommer jag göra mĂ„nga fler.”

Regissör James Cameron

Det Àr kul o lÀsa att att planerar en 4:e Avatar och han vill fokusera pÄ ett franchise, men kom igen, han borde leverera Avatar 2 innan han börjat prata om uppföljare.
:)