Annonser

Alf Film

26 maj 2012
Kommentarer inaktiverade för Alf Film

ALF FilmMinns du Alf? Science fiction familjeTV-serien från slutet av 1980-talet. Det kretsade kring Alf (en akronym för Alien Life Form), en vänlig utomjording, som kraschlandar i Tanners garage, en medelklassfamilj i förorten. Iallafall, det ser ut som att Alf kommer att dyka upp på den stora skärmen, eller det hoppas iallafall Paul Fusco, skaparen av Alf.

Alf Trailer

Fusco berättade för THR att han har jobbat med ett film manus av ALF och är nu självsäker att det kommer bli av. Han kommer nu om några veckor pitcha idén till några studios..

”Jag tror timingen är helt rätt. Det är en viktig sak det där med timing. Det har funnits karaktärer som jag inte tycker håller samma kvalité som ALF, och som ändå blivit film. Så jag tror vår chans är mycket god; det kan bli en homerun på många plan.
[…]
ALF kan vara mer frispråkig nu än någonsin, eftersom världen är en helt annan plats än var det var under 80-talet. Och jag tror att karaktären har mer att säga nu än någonsin. Jag tror att vi skulle fokusera på det på ett nytt sätt. Jag tror inte att vi skulle kopiera TV-showen, vi skulle nog sätta den i en berättelse där vi skulle förklara hur ALF kom hit och kanske sätta honom med en ny familj och låt karaktären tala för sig själv.”
Paul Fusco, the creator of Alf

Här är öppningen från original TV serien:

I totally agree with Paul Fusco: Alf deserves his own movie. Can’t wait to see the funny alien cracking jokes at the theater.

Mer info om ALF inom kort!
:)

Alf

25 maj 2012
Kommentarer inaktiverade för Alf

Alf FilmAlf
Genre: Komedi/Familj
Regissör :
Skådespelare:
Utgivningsdatum 2015

Mer information –> Alf Trailer

http://alf-movie-trailer.blogspot.com/